23.03.2015  

Toppbilde

Det var beskjeden Wellington Santos selv fikk da han kom til Metamorfose, skitten og fanget i rusens farlige grep. Som ung gutt kom han til Metamorfose, som er et evangeliesenter som Sonja Borges har startet, i en by nær Brasilia. Søndag delte han sitt vitnesbyrd og i det han sa: «Det finnes et tilfluktsted for deg som trenger hjelp».

Innledningsvis leste han i fra Josva 20, der sa at det skulle være 48 byer i Israel som den ulykkelige og hjelpeløse kunne løpe til. Dette skulle være et tilfluktsted for den som fryktet blodhevneren. I disse byene ville det fortapte være under yppersteprestens beskyttelse. Dette er et bilde på Jesus, han er vårt sikre tilfluktsted. Vi er også kalt til å bygge «byer» der mennesker i nød kan søke tilflukt. Jeg fant en slik by i Metamorfose. Pastor Sonja tok i mot meg og viste meg Jesus.

bilde

Det var Elizabeth som tolket Wellington

En dag var jeg så langt nede at jeg bare ville komme meg bort derfra. Da kom en av hjelperne der og sa til meg: «Går du herfra nå vil du dø!». Jeg ble redd og følte meg med lurt i en felle. Jeg måtte bare være der, jeg turte ikke å gå. Det ble med redning. Bli i byen! Søk tilflukt hos Jesus og til Hans menighet. Mens jeg var der talte Gud så sterkt til meg om at han skulle reise meg opp som et vitne for ham. Derfor er det spesielt for meg å være her i dag, for dette er oppfyllelsen av de ordene jeg fikk når jeg var så langt nede.

Mange søkte forbønn og hjelp denne kvelden. Spesielt sterkt var nok dette for søsken og familien til Sonja Borges. Her stod en av fruktene av det store arbeidet som Sonja driver i deres hjemby Goiânia, i Brasil.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon