25.04.2015  

Toppbilde

Det blir aldri kjedelig når Jørn Strand taler. Han er engasjert og når han illustrerer et poeng runger latteren i salen. Han har unektelig av gave her. Denne kvelden talte han om at Gud alltid er nåtidens Gud. Igjennom sine egne sanger og sitt unike vitnesbyrd brakte han Jesus så nær at mange mange søkte Gud i avslutningen.

bilde

Han sa at om Gud er den samme i går, idag, ja til evig tid, ja, da er det jo ingen vits i å vente til imorgen. Han vil jo ikke være annerledes i morra enn det han er i dag. Vi kan siste litt fortvilt å si; " hadde jeg bare vært der den gangen vekkelsen og ilden brant". Men han var jo ikke mer den gangen enn han er i dag! Gud er den samme, han sier om seg selv: JEG ER. Han er alltid i nåtid. Det er NÅ du kan møte Ham.

bilde
  • Mange fikk en berøring av Jesus i ettermøtet  • Denne talen er lagt ut som podcast og du kan høre den i sin helhet selv. PODCAST

    Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

    Artikler Intervjuer Podcast Misjon