04.05.2015  

Toppbilde

(4.5.2015) Inger har slitt med store fordøyelsesplager etter at feil medisinbruk ødela tarmene hennes. I 55 år har hun vært plaget med konstant forstoppelse. Under bønneaksjonen i januar ble hun bedt for og siden den kvelden har hun vært frisk. «Det er helt fantastisk, magen fungerer som den skal» sier hun.

Forrige uke vitnet hun hva som har skjedd. Hun ville være helt sikker før hun fortalte om dette offentlig. Etter så mange år med plager er det vanskelig å se for seg et annet liv. «Du kan trykt si at magen har styrt livet mitt» forteller hun.

Det hele begynte med at jeg fikk en resept på et avføringsmiddel. Det skulle vise seg at dette legemiddelet var vanedannende, og etter 5 års bruk hadde var tarmene helt lammet. «Da min nye lege nektet å skrive ut resept på denne medisinen var det allerede for sent. Tarmene fungerte ikke lenger som de skulle». Siden den gang har hun hatt store plager og smerter.

Det skjedde på et bønnemøte

Før Elin (pastorens datter) kom nordover hadde vi hørt at hun hadde fått se mange bli helbredet ved bønn. Jeg har blitt bedt for mange ganger, men denne kvelden sa Gud til meg at jeg skulle få Elin til å be for meg. Jeg kjente umiddelbart at noe skjedde. Siden den kvelden har jeg brukt avføringsmiddel kun to ganger og jeg kan i dag si at jeg er fullstendig frisk! All ære til Jesus. «De siste fire månedene har vært helt fantastiske» forteller hun.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon