09.06.2015  

Toppbilde

Det ble en Tentroavslutning utenom det vanlige ettersom det var konfirmanten selv som holdt talen. Bjørn Henrik Slotten stod frimodig frem og vitnet om hva han hadde oppdaget når han leste Bibelen. Han vitnet også om sin egen frelsesopplevelse og hvordan spesielt Åndsdåpen forandret hans liv. Dette ble ikke en vanlig gjennomgang av noen sannheter, men han hadde et strekt Jesus-fokus og avsluttet med en tydelig appell om å ta i mot Jesus som sin frelser.

Bjørn Henrik er sønn til vårt pastorpar og han har allerede utmerket seg som en frimodig og dyktig ung mann. Det er likevel ikke så ofte man opplever at en 15-åring holder taler i sin egen konfirmasjonsgudstjeneste, men dette greide han med glans! Tema for hans tale var inspirert av et «slogan» for Tentro: Oppdagelse, opplevelse og oppdrag. Han fortalte hvordan Gud tenkte og handlet fra begynnelsen av og hva Jesus har gjort for at vi kan finne frelse. Han hadde et sterkt vitnesbyrd om sin egen opplevelse av evangeliet.

 • HØR HELE TALEN
 • bilde

  En av menighetens flotteste ungdommer hadde en hilsen fra menigheten til konfirmanten. "Vi er så takknemlig for ungdommen, det gleder mitt hjerte hver gang jeg ser dem på plattforma" sa Valter (81). Han pekte også på den sterke tjenesten Bjørn Henrik har i menigheten og gledet seg over at han i dag skulle holde talen. Han sa han hadde fått et ord for denne dagen og han leste Sal 118:24: "Dette er dagen som Herren har gjort, la oss fryde oss og glede oss på den"!

  bilde

  Anna sang en helt fantastisk sang som heter "Jag vil gje dig en blomma".

  bilde

  Husbandet sang både for og med forsamlingen. Det er alltid en glede å høre dem.

  Til slutt vil vi som menighet gratulerer Bjørn Henrik med dagen og takke for alt du gir oss, gjennom sang og vitnesbyrd.

  Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

  Artikler Intervjuer Podcast Misjon