21.06.2015  

Toppbilde

Søndag talte Gilmar Borges i møte og flere av våre brasilianske venner deltok med sang. Vi har mange brasilianere i menigheten og det er en stor velsignelse. Vi kjente hvordan Gud brukte dem, sammen med menighetsmusikken i møte.

Gilmar talte ut i fra Apg 27:24 der Gud sier til Paulus: «… Og se, Gud har gitt deg alle dem som seiler med deg, som gave». Paulus var til velsignelse for de han hadde rundt seg. De var i havsnød og mange kunne mistet livet denne natten, men Paulus bidro til deres redning. På samme måte har Gud kalt oss til å være en gave for de vi har rundt oss. På grunn av at vi kjenner Jesus kan de også få evig liv igjennom vårt vitnesbyrd.

bilde

Det er alltid godt å høre Menighetsmusikken synge.

bilde

Tormod ledet an og innledet med å minne om at Guds klokke teller ned til Jesu komme. Vi ser hvordan profetiene går i oppfyllelse. Han har også en meget god stemme og velsignet oss også med solosang.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon