07.07.2015  

Toppbilde

Siste uka i juni var tre av våre ungdommer på leir sammen med 130 andre tenåringer. De tok turen helt ned til Solstrand, som ligger nesten så langt sør man kan komme. "Dette er dager fullspekket med action fra morra til kveld. Mye lek og morro, men også veldig bra møter" sier Bjørn Henrik. For ham og Tobias var dette tredje året på rad, mens Andreas var her for første gang.

bilde

Dette er sommerens største høydepunkt! Her treffer vi mange nye venner og får oppleve Gud. Det blir en helt spesiell stemning og atmosfære når så mange unge er samlet på et sted. I år er vi bare tre fra Fauske, men vi håper på å få med oss enda flere neste år.

bilde

Under hele leiren arrangeres det konkurranser og aktiviteter av alle slag. Blandt annet en hinderløype av de sjeldne. Strøm, vann og gjørme er noe man ikke kunne unngå å støte på i løpet av løypa. Alle deltagere blir oppdelt i lag på 8-12 personer. Dette laget har man under hele leiren når man konkurrerer i "landsbykampen". Poeng blir sanket under hver aktivitet og konkurranse, for så å bli summert på slutte av leiren. Vinnerlaget får pokalen og ikke minst ære og respekt.

bilde

Hver kveld er det møte med mye lovsang og en preken som utfordrer og inspirerer den enkelte til å leve for Jesus. På en slik leir er det mange som får oppleve Jesus for første gang. Mange blir frelst hver kveld. Nina (Bjørn Henriks søster) er med i lovsangen og hun og mannen Tobias er blant hovedlederne på leiren. Det er jo kult, og kanskje noe av grunnen til at vi har funnet veien til Solstrand.

MISJON: egen markedsdagPå årets sommerleir ble det satt et spesielt fokus på å opplyse om noe av det mest grusomme som skjer i verden i dag, nemlig det moderne slaveri; menneskehandel! Den 1. august arrangeres det noe som kalles EN DAG der målet er å fylle opp Bislett stadion i Oslo og rette oppmerksomheten og fokus mot menneskehandel. Under årets leir var det en egen markedsdag der leirdeltagerne var kreative i kampen om å samle inn mest mulig penger.

Laget våre gutter var på samlet inn mest penger av alle lagene. Det fikk inn over 2800 kr. HURRA!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon