20.12.2015  

Toppbilde

Lørdag inviterte vi alle asylsøkerne som bor på Brygge hotell til førjulsfest. Rundt 40 gutter i alderen 14 – 17 år storkoste seg. Her var det god mat, leker og sang. De fikk forklart hvorfor vi feirer jul og om de norske juletradisjonene. Knut hadde laget koldtbord slik at de fikk smake på norsk tradisjonell julemat.

bilde

Mange gav uttrykk for at dette var det beste de hadde vært med om siden de kom til Norge. Det ble også et sterkt møte for mange av de som stelte i stand denne festen. Mange av den er barn og helt alene i et fremmed land. Da var det godt å se at smilet bredte seg i ansiktene. Spesielt stol-leken engasjerte.

Takk til alle dere som var med og stelte i stand. Det var også flott å oppleve at flere lokale bedrifter var villige til å sponse noe av maten som ble servert.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon