18.01.2016  

Toppbilde
Veronica Esaiassen blir døpt av pastor Steinar

«Jeg har bare lyst til å si tusen takk!» utbrøt Veronica før hun ble døpt. Betania er en fantastisk menighet, med en fantastisk pastor, sa hun. Søndag ble hun ikke bare døpt, men hun ble også ønsket velkommen til menigheten sammen med sine tre barn, Einar, Silje og Reidar.

Selv om jeg har trodd på Jesus hele livet er det først nå det siste året at jeg har gjort det på alvor, forteller Veronica. Det hele begynte med at jeg gikk på en smell og ble sykemeldt. Igjennom IA-ordningen var jeg så heldig å få jobbe litt på Nordlys skole. Det var bare så fantastisk, og det var igjennom skolen at jeg kom i kontakt med menigheten. Siden sommeren har hun og barna vært aktivt med i Familiekoret og på Connect. Hun forteller videre at ettersom tiden har godt trives vi bare mer og mer.

Veronica har en nydelig sangstemme og før hun ble døpt sang hun sangen; «Du vet vel om att du är värdefull». Jeg er ikke så flink med ord, da er det lettere for meg å synge, sier hun beskjedent. Du kan høre sangen her, akkompagnert av Kai Nerheim:

bilde

Vi gleder oss over at stadig flere finner veien til menigheten og søndag kunne vi glede oss over å se nye ansikter salen. Pastor Steinar ønsket Veronica og barna velkommen til menigheten og sa at de alle er en gave til menigheten.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon