22.02.2016  

Toppbilde
Eva Olsvold Sundar

Antisemittisme er ikke et nytt fenomen, mener Eva Olsvold Sundar. «Det startet i det øyeblikket jødene ble et folk. De ble forfulgt fordi dette er et folk som settes til side til å bære et frelseshistorisk oppdrag. De skulle bære Guds levende ord og at dette Ordet skulle bli kjød igjennom Messias».

Denne helgen har vi satt fokus på profetordet. I sin undervisning har Eva tatt utgangspunkt i 1. Mos. 3:15 der det står: Fiendskap setter jeg mellom deg og kvinnen, mellom din ætt og hennes ætt. Han skal knuse ditt hode, og du skal knuse hans hæl. Ut i fra dette verset viste hun hvordan dette fiendskapet har utspunnet seg i historien. Jødefolket har vært et hatet folk og deres historie starter i slaveri i Egypt. Mange vil ha det til at Israel er et krigersk folk som angriper andre, men om du tar deg tid til å lese deres vei mot det landet Gud hadde gitt dem, da vil du se at det var de som ble undertrykket. Men Herren var med sitt folk og han gav dem et sterkt løfte i Amos 9:15: Jeg vil plante dem i deres land, og de skal aldri mer bli rykket opp av sitt land, det som jeg har gitt dem, sier Herren din Gud.

Hør alt på podcast

Denne uken har vi satt fokus på profetordet og alle møtene ble tatt opp og er tilgjengelig som PODCAST

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon