14.03.2016  

Toppbilde
Annie Schaug

Søndag talte Annie Schaug om at Herren ønsker at vi skal leve i det profetiske, og vi kjente at hun selv talte med profetisk kraft. «Gud ønsker at menigheten skal få et profetisk møte med Gud og leve i den profetiske salvelsen» i det hun talte rett inn i menighetens situasjon.

Dette er en menighet som ber mye, og Herren har vist med at han ønsker å gi dere en sterkere profetisk salvelse, sa Annie. Hun tok flere eksempler fra Guds ord om hvordan den profetiske ånd opererer. Vi ser det blant annet første gangen Jesus ble båret inn i tempelet. Her ble de møtt av to som levde i det profetiske, Simeon og Anna Fanuels datter. De begynte med en gang å tale profetisk. Kvinnen ved Sykars brønn opplevde at når hun kom inn under Jesu profetiske salvelse begynte hun å tale sant om sitt eget liv.

I ettermøte opplevde vi hvordan Gud talte til enkeltpersoner og til oss som menighet. Det ble et sterkt møte som satte spor etter seg.

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon