03.04.2016  

Toppbilde

Det er en herlig og inspirert gjeng som deltar på Alphakurset som menigheten arrangerer. Kurset går over 10 torsdagskvelder, men midt i kurset har vi en hel lørdag sammen med festmiddag. Tema for denne lørdagen var Den Hellige Ånd. Knut disket opp med lammesteik og da må det jo bli fest!

bilde

Steinar stod for undervisningen, og igjennom tre undervisningstimer fikk vi en grundig undervisning om hvem Den Hellige Ånd (DHÅ) er, hva han gjør og hvordan vi kan bli fylt og døpt i DHÅ. På bilder ser vi hvordan Steinar viser forskjellen på å bli fylt og døpt i DHÅ. Du kan bli fylt uten å bli døpt i DHÅ, men skal du oppleve at flaska skal bli omsluttet (ikledd) DHÅ må korken av og da blir du automatisk fylt av Ånden også.

bilde

Også denne gangen ble tid til samtale i gruppene. Dette er en viktig del av Alphakurset. Det var mange som gav uttrykk for at dette var et tema mange var takknemlig for å få undervisning om.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon