13.06.2016  

Toppbilde
Her ber Anna for to på gata (Bakgrunnsbilde er et illustrasjonsfoto)

I beste tid for fest og fyll, dro en gjeng fra Fauske og Bodø ut på gata for å gjøre Jesus synlig. Med seg tilbake har de lommene fulle av vitnesbyrd om det enkle evangeliets kraft. «Akkurat her ville Jesus ha vært om han vandret på Jorden i dag» var det en som sa.

bilde

I de sene kveldstimene manglet det ikke på feststemte mennesker som kanskje ikke tenkte så mye på Jesus. Men i det lovsangen ljomet i glasshuset merket vi hvor åpne folk er for evangeliet. (bilde: Andreas, Bjørn Henrik og Tobias)

Her kommer et par vitnesbyrd:

Noen av ungdommene stoppet to unge gutter for å spørre dem om de hadde noen fysiske skader de kunne be for. Det hadde de ikke, men de ville veldig gjerne at de skulle be for livet deres. Andreas la hånda på dem og ba om Guds velsignelse over dem. «I feel like a fresh man!» utbrøt den ene etterpå. Senere kom de tilbake og ville snakke mer, lykkelig over å ha fått en touch av Gud på innsiden.

Anna fikk be for en eldre mann som hadde plager i kroppen. I det ho ba sa han overasket at han kjente seg mye bedre. Anna spurte da om ho kunne be at det ble 100 % bra, men det ville han ikke. Tanken på at Jesus kunne helbrede han helt ble for mye for han. Det ble innledningen til en god og lengre samtale.

Bjørn Henrik og noen av de andre gutta fikk snakket med en gjeng med gutter som var ute på fest. De var svært åpen, og de fikk vitna til dem. De ble svært berørt, og tre av dem ville ta imot Jesus. Midt i glasshuset stod de og ba frelsesbønn. «Jeg er et Guds barn!» utropte den ene lykkelig etterpå. De var fast bestemt på å begynne å lese i bibelen, og begynne å be. Vi ba også om at han ene skulle bli fylt av Den Hellige Ånd, og mens vi ba så klarte han nesten ikke stå på beina, og en tåre rant. «Jeg er ankret til Jesus» sa han og pekte på en tatovering av et anker han hadde på armen.

Tobias og Andreas, og etter hvert Bjørn Henrik, fikk en lengre samtale med en reflektert ateist. Han hadde mange spørsmål, og viste en oppriktig interesse. Artig var det at han ropte på alle vennene hans for å få dem til å høre på også. Samtalen endte med at han gav en god klem, og sa «jeg respekterer dere noe så sykt for kjærligheten dere viser, dette må dere fortsette med».

bilde

Når klokken nærmet seg 02.00 var vitnesbyrdene mange, og alle som var med merket hvordan Gud var tilfreds med at noen tør å ta Guds Ord på alvor, og lyde det som står der. De merket hvordan Gud gav frimodighet og kraft. Slik skal en gjeng samles en gang i måneden, og alle er klokkeklare på at dette må leves ut i hverdagen også. (bilde: Noen av de som var med ut)

Her er facebook-gruppen til evangeliseringsarbeidet i Bodø: LES MER

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon