08.08.2016  

Toppbilde
Elin T. Slotten

Søndag hadde Elin et sterkt budskap om hvilken makt vår egen vilje har. Hun innledet med å si: «Jesus har gitt oss nøkler til å løse vår egen sjel fra alt som binder den. Visste du at viljen din har makt over din fremtid? Med din egen vilje bestemmer hvor du skal tilbringe evigheten og med den samme viljen kan du løse din sjel».

Jesus har tatt all vår synd og skyld med seg på korset, derfor kan vi bli fri fra alle ting. Paulus sier i Kol 2:14-15: «Han utslettet skyldbrevet mot oss, som var skrevet med bud, det som gikk oss imot. Det tok han bort da han naglet det til korset. Han avvæpnet maktene og myndighetene og stilte dem åpenlyst til skue, da han viste seg som seierherre over dem på korset».

bilde

Vigdis kunne vitne om hvordan hun ble satt fri før sommeren. Fri fra ting som bant hennes tankeliv og som hadde plaget henne helt i fra unge år. «Etter at jeg hadde bedt sammen med Elin var det akkurat som det la seg en tåke over det som var vondt. Jeg klarte ikke å fokusere på det lenger. Det plager meg ikke lenger» sa Vigdis.

Du kan høre talen og hennes vitnesbyrd som podkast. Den er herved anbefalt!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon