16.08.2016  

Toppbilde

Denne høsten begynner et helt nytt kapittel for Isac (19). Han har valgt «Disippeltrening og musikklinja» ved Hedmarktoppen Folkehøyskole ved Hamar. Et spennende år ligger foran med store utenlandsreiser, men også noen utfordringer. Isac har Tourettes syndrom og da blir det å skulle stå på egne bein ekstra spennende.

- Hva gleder du deg aller mest til?

«Det blir å komme hjemmefra, jeg gleder meg» sier Isac. Jeg har lyst til å utvikle meg åndelig og bli mer voksen. Nå skal jeg bo for meg selv og stelle hybelen helt alene. Hva tror du blir den største utfordringen din når du nå skal klare deg selv? «Jeg tror at det å vaske mine egne klær blir den utfordringen». Jeg gleder meg også til utenlandsturene vi skal på. Først skal vi til Latvia, på en 10 dagers villmarkstur og til Riga. Vi skal også til Israel, Panama og Hawai, sier han entusiastisk. Og det kan jeg forstå, for dette høres utrolig spennende ut.

- Hva vil du savne mest?

Menigheten, svarer han kontant, og foreldrene mine litt. Menigheten betyr mye for meg og jeg vil savne ungdomsmøtene og søndagsmøtene mest. Men jeg kommer jo hjem på besøk da, sier han trøstende. For oss blir det selvsagt litt vemodig når Isac reiser, blid og trofast som han er. Men vi gleder oss med ham og vi vil be om at dette blir et knallbra år, som setter spor etter seg i hans liv når han den 27. august reiser ut i den store verden.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon