05.12.2016  

Toppbilde
Her er Johannes sammen med oldemor og mamma

Lørdag arrangerte Kidsclub juleverksted for hele familien og det var fint å se at alle generasjoner side om side. Johannes hadde fått med seg både mamma, bestefar og oldemor. Det ble skikkelig førjulsstemning, med pepperkakebaking, julegrøt og ulike stasjoner hvor man kunne lage forskjellige ting.

bilde

Først var det julegrøt med mandel i, og den vant Andreas. Det var utrolig artig at så mange kom og ble med på dette.

bilde

Her lages det julestjerner av kvist. Det var koselig å gjøre dette sammen og høre de eldre fortelle historier fra deres egen ungdomstid. Det var også kjekt å få lage noe av tre, var noen av kommentarene.

bilde

Pepperkakebaking var populært.

bilde

Her dekorerer de lys og de ble utrolig fine.

bilde

Det var spesielt å gå rundt fra bord til bord og se hvordan store og små koste seg sammen. Vårt ønske var å bringe generasjonene sammen og det lyktes vi med til fulle. Takk til alle dere som stilte opp og hjalp til.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon