28.02.2017  

Toppbilde

Søndag kveld kjente vi Åndens vingeslag på møte, og da Annie Schaug entret talerstolen sa hun; «Det er en himmelsk vind her, jeg hører bare den suser. Det er en vekkelses vind her og det er godt å bli overrasket på denne måten når man kommer til en plass».

bilde

Annie talte om at Jesus er vår tilflukt og leste fra Sal 62:9: «Sett deres lit til ham til enhver tid, dere folk! Utøs deres hjerte for hans åsyn! Gud er vår tilflukt. Sela». Det var nettopp dette vi fikk kjenne denne kvelden, vi fikk utøse vårt hjerte for hans åsyn, og ta vår tilflukt hos ham. Annie tok utgangspunkt i de tilfluktsbyene Herren ba Josva å opprette i Josvas bok kap. 20. Hun overførte dette åndelig og viste hvordan disse byene representerer sider ved Jesus.

bilde

Hør hele talen her:

  • PODCAST: Jesus er vår tilflukt
  • Det er godt at det finnes tilfluktsteder for Guds folk. I disse dager er det mange i menigheten som søker Gud i bønn og som lengter etter Guds nærvær, etter en gjennomgripende vekkelse. Denne kvelden gav Gud oss et glimt av sin herlighet, og vi vet at det kommer en ny tid. Men ingen seier uten kamp, og da er det godt å få ta sin tilflukt hos Jesus. Takk for det du gav oss denne kvelden Annie.

    Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

    Artikler Intervjuer Podcast Misjon