07.03.2017 | av Elin T. Slotten  

bilde
Initiativtaker: Elin Therese Slotten

Vinteren 2016 opplevde jeg at Gud talte til meg og ba meg om å arrangere en konferanse i Bodø, og jeg kjente at denne visjonen ble lagt sterkt på mitt hjerte:

Herren sa til meg:

Istandsett Kristi kropp til å elske og hedre hverandre, og utføre det jeg har kalt dem til. Få de åndelige nådegaver i funksjon, igjennom forkynnelse, håndspåleggelse og praktisering. Gi rom for min Ånd til å virke, og la det overnaturlige bli det naturlige.

Jeg følte virkelig Gud tok meg ved hånden i fjor og ledet meg ut på åpent hav. Og han måtte igjen og igjen hjelpe, oppmuntre og bekrefte sin plan for meg. Med all ære til Jesus ble det en fantastisk konferanse, som mange fortsatt snakker om.

bilde

Mange ble helbredet både psykisk og fysisk, og en familie ble gjenopprettet og folk ble frelst. Flere fikk en sterk berøring av Gud gjennom forkynnelsen, ved håndspåleggelse, og gjennom profetisk bilde, profetiske ord og forbønn. Gud kom med sin kraft og forløste kall og gaver i mennesker som vi vet fortsatt er i funksjon. Det var en fantastisk respons på fjorårets konferanse. En kom og sa til meg: «Dette er den beste konferansen jeg har vært på i mitt liv. Her fikk jeg endelig lov å bli lært opp til å praktisere og ikke bare til å høre».

bilde

Jeg kjenner at Gud ønsker å gjøre noe her i nord, og jeg kjenner en sult og tørst etter å se flere reise seg. At mennesker reiser seg i den åndelige, og lever i det Gud har for dem. At alle skal vite at de er elsket og unik for Gud, og at alle er kalt til å være en kjempe i Hans rike. Gud gjør ikke forskjell på folk, vi er alle fantastiske og viktige for ham. Derfor ser jeg frem til årets konferanse også!

Hilsen Elin Therese Slotten

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon