25.03.2017  

Toppbilde

En gang i måneden samles de i kjellerstua. «Vi har det veldig så trivelig i lag», forteller Inger. «Vi starter alltid med andakt og bønn. Dette er en sosial kveld med mening, ikke minst fordi vi alltid også samler inn en gave til misjonen».

Her kan vi dele forskjellige ting vi har opplevd eller har lest. Det kan være små stykker vi har funnet i blader eller bøker, sier Synøve. Alle tar med seg noe til kaffen og Inger kan fortelle at det ofte er et veldekket bord på disse kveldene. «Vi har så mye godt, at det overgår det meste av det som vi ellers har etter søndagsmøtene».

Tidligere kalte man gjerne slike samlinger for «Søstermisjonen», og det er dermed lange tradisjoner for slike samlinger. Det er store beløp som har blitt samlet inn til misjonen opp igjennom årene, av trofaste og flittige hender.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon