16.05.2017  

Toppbilde
Anny Palmer

Under lovsangen kjente jeg Guds nærvær så sterkt. Det var lørdags morgen under konferansen (Fire in the North), og vi satt vi i bønn mens noen spilte og tilba Jesus på plattforma. Jeg fikk en slik fred inne i meg og plutselig skjønte jeg hva lovsang handler om, det ble bare helt nytt for meg. Lovsang bringer deg jo inn for Guds ansikt.

bilde

Før satt jeg ofte og tenkte; «Å, blir de ikke snart ferdig med å synge». Hva er vitsen med å si noen få ord om og om igjen? Det føltes bare slitsomt, men nå er det blitt motsatt! Det har virkelig vært en oppdagelse for meg at lovsang er å løfte sitt indre inn for Gud og da kjenner du plutselig atmosfæren av Gud. Å be er en viljessak, det er også lovsang. Du må ville åpne deg for Gud og det er vel det møtene handler om, at vi skal trå frem for Guds ansikt, og takke og tilbe ham.

bilde

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon