20.05.2017  

Toppbilde
Eva Wangen

Jeg ble jeg fylt med en slik glede at jeg følte jeg ble ny både innvendig og utvendig. Når jeg kom hjem fra møte måtte jeg gå på badet å se etter hva som har skjedd. Jeg var fortsatt like grå i håret, men jeg var ikke den samme innvendig. Denne gleden varer enda, jeg kjenner bare en slik glede og lykke, forteller Eva.

Sist søndag vitnet hun om hvordan Gud møtte henne under «Fire in the North». Det var så fantastisk å få oppleve det her, sier hun. Det var en slik fin atmosfære og flott lovsang og forkynnelse var det også. Men ble det ikke mye engelske tekster? Nei da, selv om jeg ikke forstod alt så var det godt likevel. Jeg skjønner jo hva det dreier seg om, og jeg kan jo prise Jesus likevel. Det var også så godt å få treffe folk i fra andre steder, det var til stor velsignelse for oss. Så vi må åpne hjemmene våre ellers går vi glipp av mye.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon