22.05.2017  

Toppbilde

Under konferansen skjedde noe fantastisk. Jeg har lenge bedt om å få tale i tunger og at det skulle skje noe mer i mitt liv. Jeg gikk frem til forbønn og da fikk jeg bønnesvar. Tiden etter konferansen har vært veldig annerledes for meg, jeg har hatt en slik glede i hjerte. Jeg har fått lov til å vitne for de jeg har møtt i jobben min. Folk har blitt stille og kommet til meg etterpå. Jeg fikk be sammen med en den første uka.

Erling vitnet på møte om hva som hadde skjedd ham under «Fire in the North». Det var helt fantastisk og til stor velsignelse for meg personlig, fortalte han. Kenneth Elder sa til meg at det nå skulle komme et nytt kapittel i mitt liv. Jeg skulle få bla over til en ny side, og det føler er i ferd med å skje. Det har også vært en slik glede å ha folk til overnatting. Vi har blitt så velsignet, men vi ønsker mer og vil bare takke for det vi har fått oppleve så langt.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon