28.05.2017  

Toppbilde

Jeg kan ikke helt tro at det er sant, sier Bjørn, etter at hans mor tok imot Jesus søndag. Det var veldig fint å være på møte, forteller Gerd. Fin musikk, tale og alt, men det som har gjort størst inntrykk på meg er den forandringen jeg har sett hos Bjørn. Jeg har jo lest mitt fadervår, men nå kan jeg si at jeg er frelst.

bilde

Jeg har bedt hver dag for familien min, og spesielt for min mor. Jeg ble så glad når hun ville bli med meg på møte i dag. Likevel ble det et lite sjokk da hun ville bli frelst, forteller Bjørn.

Helt siden vi begynte med bønnemøter hver morgen (mandag – fredag) har Bjørn hatt sin faste plass ved plattforma. Der har han bøyd sine kne. Det har skjedd mye i hans eget liv siden han tok imot Jesus for snart to år siden.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon