06.06.2017  

Toppbilde
Elin Therese Slotten

Søndag vitnet Elin om hva pinsebudskapet hadde betydd i hennes eget liv. Det står at de begynte å tale i andre tunger, og vi har den samme muligheten i dag. Det er forskjellige tunger, men alle kan tale i tunger til egen oppbyggelse, forklarte Elin.

Apg 2:1-4: «Og da pinsefestens dag var kommet, var de alle samlet på samme sted. Da kom det med ett en lyd fra himmelen som når et veldig stormvær farer fram, og fylte hele huset der de satt. Og det viste seg for dem tunger likesom av ild, som delte seg og satte seg på hver enkelt av dem. Da ble de alle fylt med Den Hellige Ånd, og de begynte å tale i andre tunger, alt etter som Ånden gav dem å tale».

Når vi taler i tunger til egen oppbyggelse er det den Den Hellige Ånd som ber igjennom oss. Elin fortalte hvordan hun selv lenget etter å få denne gaven, men hun fikk den ikke. Tilslutt måtte hun erkjente at det var hennes eget hode som stod i veien.

bilde

Alle generasjoner

Det står at på pinsedag var de alle samlet på samme sted, Denne søndagen deltok alle generasjonene på møte. Tilsammen representerer seniormusikken og husbandet fire generasjoner. Det skapte både mangfold, bredde og glede.

bilde

Henriette hadde laget en egen lovsangs dans, som hun fremførte

På slutten ble det et bønnebrus da hele forsamlingen priste Gud i tunger og lovprisning. Noen vitnet om de fikk tungene for første gang, mens andre fikk et rikere bønnespråk.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon