05.09.2017  

Toppbilde
Dennis Greenidge - Arjeplog 2017

Jesus sa; «Den som har sett meg har sett den som har sendt meg». Vi har kalt til å være en duft av himmelen, understreket pastor Dennis Greenidge. Han var hovedtaler under menighetsweekenden i Arjeplog første helgen i september. Det ble sterke møter, som var både ransakende og inspirerende.

bilde

Vi kjente Guds nærvær fra første stund. Husbandet løftet hele forsamlingen inn i tilbedelse og mange uttrykte sin begeistring og takknemlighet over deres tjeneste. Det var her i Arjeplog det hele startet i 2013 og siden den gang har de hatt en formidabel utvikling.

Pastor Dennis, tolket av Rose Høiland, gjorde et sterkt inntrykk på forsamlingen gjennom sin ydmyke men klare forkynnelse. Gud har kalt oss til å leve «godly», gudfryktig. Lørdag talte han om at vi må ta vare på den salvelse Gud har gitt oss. Salveoljen er en duft av himmelen, men den kan ødelegges. «Døde fluer får salvelagerens salve til å lukte ille og gjære. Et lite grann dårskap veier mer enn visdom og ære» står det i Forkynneren 10:1. Etter denne kvelden var det mange som hadde behov for å få bort noen døde fluer i sitt liv.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Nordlys over Arjeplog lørdags kveld
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon