19.02.2018  

Toppbilde
Berit og Oddbjørn Wårheim, Svein og Eva Wangen, pastor Steinar Slotten

Søndag takket menigheten Oddbjørn og Svein for innsatsen ettersom de nå går ut av eldstetjenesten. Berit ble også takket for den store innsatsen hun har gjort som kasserer og regnskapsfører. Dette er personer som har betydd og fortsatt betyr mye for oss.

Svein og Eva Wangen har vært aktiv med siden de ble frelst på begynnelsen av 1980-tallet, og Svein har stått som eldste siden 1984. Da menigheten ble selvstendig i 1987, ble han valgt til ledende eldste. Eva har stått trofast ved hans side i alle år. Oddbjørn og Berit kom med i menigheten i 1991, og allerede året etter ble han valgt inn som eldste. Det gikk ikke lenge før Berit ble kasserer. Etter en pause på noen år tok hun dette ansvaret på nytt i 2010, og fra 2014 førte hun også regnskapet. Nå kjenner de begge på at tiden har kommet da det skal bli godt å slippe å ha så mye ansvar.

Som pastor har det vært både trygt og godt å ha slike mennesker rundt seg. Trofasthet er ett av de viktigste karaktertrekk en leder kan ha i Guds rike. Det hjelper ikke hvor dyktig du er dersom du ikke er der det skjer, når oppgaven din er å føre tilsyn med Guds menighet. Derfor vil jeg takke dere varmt og inderlig for den støtten og den innsatsen dere har vist over så mange år. Ja, denne takken går til alle fire, dere er bare helt fantastiske, sier Steinar.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon