26.02.2018  

Toppbilde
f.v.: Joseph jr., Janet, Joseph, David og James

Søndag kunne vi ønske familien Paul velkommen som medlemmer i menigheten. Det er en flott familie som brenner for Jesus. De er opprinnelig fra Liberia og de kom til Norge som flyktninger for 15 år siden.

bilde

Siden vi begynte å i menigheten her har vi lært å bli glad i dere og i menigheten. Vi kjenner at vi har blitt en del av dere, så derfor er dette en gledens dag for oss, sa pappa Joseph. Det største av alt er at vi har fått fred med Gud, men vi har også fått et oppdrag. Vi skal vinne våre naboer og alle andre for Jesus. Vi skal få invitere dem inn i Guds store familie.

bilde

For datteren Ruth (bak til venstre) var dette en stor dag. For to år siden begynte hun å gå på Connect og i mai 2017 døpte hun seg og gikk inn i menigheten. Dette var med på å åpne veien for hele familien. Da Ruth døpte seg sa mamma Janet at de var så takknemlig for at de hadde funnet en menighet her på Fauske.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon