09.04.2018  

Toppbilde

7. - 8. april ble det arrangert en barneleir, med barn fra Fauske og Bodø. Mange av barna var på leir for gang og de fikk virkelig smaken på leirlivet. Dette var gøy, sier Elin, som hadde med seg en gjeng fra Kids club.

bilde

Vi ble ikke så mange fra Fauske som jeg hadde håpet, men de som var med hadde det helt topp, forteller Elin. Hun er barne- og ungdomsarbeider i menigheten og en av initiativtakerne til denne leiren.

Det var fire menigheter som hadde gått sammen om å arrangere leiren; Misjonskirka, Familiekirka Bodø, Bykirka og Betania Fauske. Alt gikk så bra, og det finnes så mange fantastiske og dyktige ledere og vi hadde så fine samlinger. Vi hadde påskeevangeliet som tema og vi fortalte om Peter og hvorfor Jesus måtte lide og dø for oss, forteller Elin.

Slide background
Grete forteller om hvordan disiplene, som var fiskere møtte Jesus
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Vi hadde konkurranser og leker...
Slide background
Venner ...
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Takk for innsatsen til alle de fantastiske lederne fra Bodø og Fauske
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon