06.05.2018  

Toppbilde

Lørdag 5. mai var Betania fullsatt av feststemte mennesker som ville være med å feire; Linnea Olaison Noresjø, Maria Jakobsen, Einar Johan Esaiassen og Elias Nikolai Lagård Simonsen. Det ble en flott avslutning med mye sang, presentasjon av Tentroelevene, tale av Bjørn Henrik og selvfølgelig fest sammen men familie og venner.

bilde

Pastor Steinar, som ledet selve avslutningshøytiden, presenterte årets kull og sa at han var stolt over å stå sammen med disse flotte ungdommene på en slik dag. Sammen presenterte de noe av det de hadde gått igjennom på samlingene siden i høst.

bilde

Bjørn Henrik Slotten talte om at det er mange stemmer som vil påvirke vårt liv og våre liv. Av alle viktige ting er det viktigst at vi hører Guds stemme. I Ordsp 6:21-22 står det hva vi bør gjøre med Guds ord: Bind dem alltid til ditt hjerte, knytt dem om halsen! Når du går, skal de lede deg, når du ligger, skal de verne deg, og når du våkner, skal de tale til deg.

Slide background
Det var mye flott sang. Her er det Veronica som synger
Slide background
OneWay
Slide background
Husbandet
Slide background
Forbønn
Slide background
Gratulerer med dagen Einar
Slide background
Gratulerer med dagen Linnea
Slide background
Gratulerer med dagen Maria
Slide background
Gratulerer med dagen Elias
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon