14.05.2018  

Toppbilde

Jeg er så takknemlig for hva Gud gjorde her på Fauske denne helgen. Folk fra alle kanter kom til lille Fauske for å være med, og Gud møtte sitt folk. Folk har blitt helbredet og berørt av Gud. Døpt i den hellige Ånd og ild. Barn, unge og voksne fikk en sterk berøring av Gud. Folk ble frelst på gata og mange nye vennskap har blitt stiftet. All ære til Gud for hans fantastiske nærvær og godhet imot oss, forteller Elin Therese Slotten som har vært initiativtaker for denne konferansen.

Det spesielle med denne konferansen er at både forkynnere og lovsangere kjenner at det er Gud som har kalt dem til å komme hit til nord. Vi vet at det er kommet flere profetier om at Gud vil la sin ild bli tent i nord og at den skal bre seg ut herfra, og det er denne lengselen som har ført folk sammen fra USA, Nord-Irland, Nederland, England, Sverige og fra flere steder i vårt eget land. Vi vil se Nord-Norge og vårt land satt i brann for Jesus.

bilde

Vi har fått lytte til fantastisk forkynnelse om hvor viktig det er at vi kjenner oss elsket av Gud og at vi har et rett bilde av Gud som vår himmelske far. Lørdag var det det evangelisering som stod i fokus. Evangelist Nathan Osnes og tidligere misjonær Rose Høiland underviste på formiddagen og så gikk vi ut på gata. Det var klesinnsamling til Ukraina og alle de dyktige sangerne fylte sentrum med Guds nærvær. Noen ble så sterk berørt at de tok i mot Jesus. En mann var på vei til puben da noen møtte ham på gata. Han tilbake etter fem minutter og tok imot Jesus i stedet for å kjøpe seg en øl.

Slide background
Hovedtalere: Kenneth Elder, Fedde og Ria Planting
Slide background
Evangelist Nathan Osnes underviste om evangelisering
Slide background
Pastor Andreas Fjellvang underviste om Guds farshjerte
Slide background
Rodney Burton, Nord-Irland deltok med vitnesbyrd og lovsang
Slide background
Miriam, Sverige, hadde en fatastisk stemme og ledet lovsang sammen med Josh
Slide background
Husbandet og Rodney Burton
Slide background
Elin Therese Slotten underviste om Guds farshjerte
Slide background
Linn-Cathrine Berg og Ole Martin Reigstad, to fantastiske lovsangledere
Slide background
Misjonær Rose Høiland underviste om evangelisering
Slide background
Teamet som deltok hele helga, UIO-teamet var Hawaii var ikke til stede da bilde ble tatt
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon