23.06.2018  

Toppbilde

Det er selvsagt stort for oss å få ansvaret for sangen under ICEJs store sommerkonferanse i Q42 Kristiansand. Det er litt uvirkelig, men samtidig noe vi gleder oss veldig til, forteller Bjørn Henrik som er leder for husbandet.

ICEJ, Den Internasjonale Kristne Ambassade Jerusal

ICEJ har sitt hovedkontor i Jerusalem og de har avdelingskontorer i over 80 land. Den norske avdelingen har 6 ansatte og ledes av Dag Øyvind Juliussen. ICEJ representerer millioner av kristne, kirker og kirkesamfunn og deres hovedmål er å stå med Israel og være en aktiv stemme for forsoning mellom jøder, kristne og arabere, og å støtte kirkene og menighetene i Det hellige land.

Husbandet har tidligere deltatt på flere regionale konferanser her nord, men nå er de altså invitert til deres største arrangement. ICEJ sommerstevne avholdes i Q42 som er Filadelfia Kristiansand sitt nye bygg, et bygg som fyller et helt kvartal i sentrum. Salen har 1400 sitteplasser.

Slik presenterer de husbandet vårt på sine egne nettsider: De er fantastiske å høre på, og de drar med seg publikum på den ene åndelige sangen etter den andre. Også har de klart noe mange strever med: bandet består av flere generasjoner som trives sammen, og de synger alt fra lovsanger til evangeliske sanger

- Hva tror du er grunnen til at de velger å hente dere den lange veien for å spille på et så stort arrangement? Det er jo åpenbart mye å velge mellom der sør?

ICEJ har et klart ønske om å nå alle generasjoner og spesielt de unge. I tillegg til oss skal lovsangsbandet Leeland delta lørdag kveld. Vi syntes det er fantastisk å spille på Israelkonferanse, og at det er viktig å støtte opp om et slikt arrangement. Vi verdsetter undervisningen, og merker at det er ånd og liv, ikke bare tall og statistikk, sier Bjørn Henrik.

Vi ønsker dem lykke til og som menighet er vi utrolig takknemlig og stolt over at de skal representere oss som menighet i sommer. Gud velsigne dere og vi vil be for dere.

Slide background
Filadelfia Kristansand, Q42
Slide background
Slide background
Slide background
Fire in the North
Slide background
Arjeplog
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon