11.09.2018  

Toppbilde

Den årlige turen til Arjeplog er et av årets store høydepunkt. Her får vi påfyll for både ånd, sjel og legeme. Et fantastisk høstvær, sterke møter og godt fellesskap, ja, det må jo bli en suksess!

I 2013 tok Eilif og Turid Kaspersen (Sion Arnøya) og vår pastor Steinar Slotten initiativ til en slik fellesskapshelg på Lyktan hotell i Arjeplog. I år var den yngste 1 år og den eldste 92 år, så her møtes alle generasjoner. I år var Bykirka i Bodø og pastor Frode Hansen med for første gang og det var veldig positivt. Han hadde et sterkt og veldig personlig seminar på lørdag formiddag som han hadde valgt å kalle «Tro i tøffe tider».

bilde

Seminar: Tro i tøffe tider

Frodes kone Anne Lise fikk konstatert MS (Multippel sklerose) få år etter at de ble gift. Sammen har de to flotte gutter og Frode inviterte oss med på en reise der han fortalte om hvordan troen blir utfordret i møte med kronisk sykdom. Det ble en sterk samling som berørte hele forsamlingen dypt.

bilde

Rekreasjon

Mange benyttet anledningen til å gå opp på Galtis, som gir en fantastisk flott utsikt over hele området rundt Arjeplog.

Det var en glad og tilfreds gjeng som satte kursen hjemover søndag. Også i år er var alle enig i at dette var det beste de har vært med på, og det er jo ingen dårlig følelse å reise hjem med. Takk til alle som var med på å bidra til at denne helgen ble en spesiell opplevelse for så mange. En oppsummerte helgen med ett ord; «omsorg». En tiåring sa «jeg vil flytte hit!». Og jeg sier; «på gjensyn neste år!».

Slide background
Slide background
Slide background
Husbandet
Slide background
Slide background
Precious sang, akkompagnert av Erlend
Slide background
Steinar Slotten
Slide background
Slide background
Johannes ledet festkvelden lørdag
Slide background
Slide background
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon