05.12.2018  

Toppbilde

Søndag minnet Frode Hansen oss om at vi bør velge våre kamper. «Det er noen kamper vi bør ta, men også mange vi ikke bør ta» sa han blant annet. Vi fikk også ønske nye medlemmer velkommen.

Bruk ikke tiden din på tåpelige diskusjoner og la oss bare bli kjent for alt det vi er imot. Det er trist dersom de som står utenfor det kristne fellesskapet bare kjenner til at det som vi kristne er imot. Paulus sier i Tit 3:9 at vi skal holde oss borte fra tåpelige stridsspørsmål fordi det er unyttig og meningsløst. Vi er kalt til å stride den gode strid, derfor bør vi velge våre kamper. Kong Josea gikk i en kamp han ikke skulle ta del i og det ble hans bane. Kong David derimot tok ikke den kampen han skulle tatt. Sørg for å kjempe rett.

Hør hele talen

PODCAST: Velg dine kamper

Vi har fine møter i det siste og vi gleder oss over at vi stadig har nye besøkende på gudstjenestene våre. Ekstra gledelig er det at vi også kan ønske nye velkommen som medlemmer. Vi ser også at det spirer og gror blant ungdommen. Søndag debuterte Eirik på trommene og han var kjempegod!

Slide background
Eirik debuterte på trommene og han spilte veldig bra!
Slide background
Kian ble ønsket velkommen
Slide background
Det gjorde Victoria også
Slide background
Søndagen før talte Bjørn Henrik om det håp vi har
Slide background
Både Seniormusikken og husbandet deltok med flott sang
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Einar leser fra Bibelen; 1Kor 15
Slide background
Hjerteknuser
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon