28.01.2019  

Toppbilde
Dennis Greenigde, tolket av Frode Hansen

Sjeldent har vi opplevd en konferanse som den vi fikk være med om denne helgen. Det var en konferanse som var preget av bønn, hengivelse og en forkynnelse som gikk på dypet. Vi var samlet i bønn for Salten og Gud svarte vår bønn allerede under denne helgen.

Pastor Dennis Greenidge har en lun og varm tone i sin forkynnelse, samtidig som den er skarp og ransakende. Allerede første kvelden satte han tonen. Om du kjenner deg trett, så ikke gi opp! Vi kjente Guds kjærlige hånd tok tak og løftet hele forsamlingen opp. Lørdag kveld ble enda sterkere når Greenidge talte om den salvelse som følger vår takknemlighet over å være tilgitt. Hele den store forsamlingen søkte Gud og vi så hvordan Gud gikk på dypet. Det var syndenød og bønner om tilgivelse, ut fra fortellingen om synderinnen som salvet Jesu føtter i fariseerens hus. Folk gikk rundt å klemte hverandre og brøt i stykker sin egen stolthet, salveoljen fylte hele rommet. Det var et bønnebrus og en lovsang som må bare oppleves. Jeg tror alle som var tilstede var takknemlige for å få lov til å oppleve en slik kveld.

Søndag formiddag ble også veldig spesiell da Greenidge talte ut fra Ef 2.12:22 om at Jesus kom for å rive ned murene som skaper skiller. La oss være fredsskapere og rive ned murene som skaper isolasjon, fiendskap og mistenksomhet. Vi opplevde at Gud rystet oss som menigheter gjennom forkynnelsen. Vi merket alle at «Guds ord er levende og virkekraftig og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger igjennom til det kløver sjel og ånd, marg og bein, og dømmer hjertets tanker og planer». Hebr 4:12. Det var godt å både se og å høre menighetsledere søke Gud om hjelp til å rive ned murene som er blitt bygd opp rundt sin egen menighet.

Slide background
Hvert møte begynte med en sesjon bønn for Salten, ledet av pastor Steinar
Slide background
Allerede fra første stund lå det en sterk bønneatmosfære over hele forsamlingen
Slide background
Slide background
Slide background
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon