04.08.2019  

Toppbilde

Petter Røstad (23) brenner for ungdom og lovsang og i sommer flyttet han til Fauske for å være med i menigheten. «Jeg tror det er en Guds timing det som nå skjer. Helt siden jeg kom nordover i juli har jeg kjent Guds nærvær, glede og forventning for det som ligger foran».

Petter er fra Horten (Vestfold) og det hele begynte da han besøkte menigheten når han gikk på Helgeland Folkehøyskole forrige skoleår. «Jeg kjente at det vokste frem en lyst til å være med i det som skjer ut fra menigheten her, forteller han. Da jeg søkte Gud for veien videre skjønte jeg at Gud hadde en oppgave for meg her. Etter å ha snakket med pastor Steinar Slotten reiste jeg rett hit etter skoleslutt i mai. Da falt alt på plass og jeg var klar til å flytte hit».

Gud svarte på mine bønner

«Jeg var spent når jeg kom oppover midt i juli, men Gud har svart på det jeg ba spesielt om før jeg kom. Det ene var at jeg måtte få jobb og det andre var at jeg skulle kjenne glede og trygghet ved å være her. Dagen etter at jeg kom hadde jeg fått jobb og jeg har stortrivdes fra første dag. Nå gleder jeg med stort til oppstarten».

«Jeg gleder meg til å være med sammen med de flotte folka jeg har blitt kjent med her». Han spiller både piano, gitar og bass, men han foretrekker gitaren når han skal lede i lovsang.

Velkommen Petter, vi takker Gud for deg og vi ber om at vi sammen skal få oppleve mye spennende i tiden som ligger foran.

Slide background
Petter deltok på møte i mai
Slide background
Slide background
Hev seg med på piano sammen med husbandet
Slide background
Grillkveld med husgruppa
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon