13.08.2019 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

Det er ikke hverdagskost at ungdommer kommer og søker frelse kl 12 på en mandags morgenen! Bare noen timer tidligere hadde Levi og Daniel annonserte Meetup på sosiale medier. Der når de tusener av ungdommer over hele landet, også mange her på Fauske. De fleste av de som kom hadde også vært med på den første Meetup samlingen som hadde for ti dager siden. Denne gangen var det tydelig at de kom for å få tak i noe mer.

bilde

Det er spesielt å få oppleve at ungdommer sitter og hører på radikal forkynnelse en time uten å bli lei. Her er det ikke noe sang eller annen underholdning, nei, det er rett på. Uten å legge noe mellom forkynnes det om at det finnes to utganger av livet, himmel eller helvete, og den eneste veien til Gud går gjennom Jesus Kristus. Daniel er veldig tydelig og vitnet om hvordan Jesus ble redningen for ham. Da han spurte om det var noen som ville bli frelst rakk nesten alle opp hånda!

bilde

Etter at alle hadde bedt frelsesbønn og fått sitt første ny-testamente, fikk jeg lov til å undervise om hva det vil si å bli et Guds barn. Å se nyfrelste åpne Bibelen for første gang er stort. Sammen leste vi Joh 1:12: Men alle som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn. På samme måte som vi får norsk statsborgerskap når vi bli født, gir Gud oss statsborgerskap til sitt rike når vi tar i mot Jesus. Vi får mer enn det, Gud gir oss rett til å kalles hans barn. Vi er dermed under hans personlige beskyttelse og rikdom.

La oss be om at de blir bevart og at vi som menighet greier å ta vare på dem og se at de vokser seg sterke åndelig sett.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon