31.01.2010  

Toppbilde

Søndag 31. januar kunne vi ønske to nye velkommen i menigheten. Dette var Hiwet Debesay og Johan I. Hagenes.

bilde

Hiwet kommer fra Eritrea og var tilsluttet en pinsemenighet der. Nå har hun fått fast oppholdtillatelse i Norge og ønsket å gå inn i menigheten her. Da vi skulle be for henne bøyde hun kne og etterpå var øynene fylt av tårer i takknemlighet og glede. Våre nye landemenn har noe med seg som vi nordmenn bør akte på.

Johan har tidligere stått i Filadelfia Bodø men har nå flyttet til Kobbelv og går nå inn i menigheten her på Fauske. For oss i Betania er det veldig inspirerende å se at flere trekkes til menigheten. Vi har forventning om at enda flere skal finne seg tilrette i fellesskapet i løpet av tiden som kommer. Fauske trenger et levende og sterkt menighetsfellesskap. Vår bønn at er at Betania skal finnes verdig til å kalles for nettopp det.

Måtte Herren velsigne dere inngang i menigheten. Vår bønn er at mange må bli frelst i tiden som kommer. Når det skjer trenger vi mange åndelige fedre og mødre i blant oss. Derfor er det viktig for oss at menigheten vokser seg sterkt og strekker sine "teltplugger" enda lenger ut.

Du som enda sitter hjemme, Jesus trenger deg i den tiden vi nå går i møte!

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon