26.09.2010  

Helgen 24. - 26. september dro Expect på leir til Jakobsbakken. Menigheten startet opp med ungdomsarbeid for tre uker siden og derfor var det veldig artig at vi ble så mange. Flere av de som var med hadde ikke vært på leir før, og de har heller ikke noen menighetsbakgrunn. Vi opplevde fine samlinger og mye moro!

bilde

Steinar var med som leirprest, men også Ann-Helen hadde en av samlingene. Steinar underviste ut fra Nikodemus møte med Jesus. Det var en lydhør og herlig gjeng som fulgte godt med.
bilde

Vi hadde også forskjellige akiviteter, blant annet luftgevær konkurranse. Den var det Bjørn Henrik som vant til "proffenes" store overraskelse.
bilde

Mat er viktig på leir, og her koser Simen og Victor seg med middagen. Simen (t.v) fylte 18 år på søndag! Gratulerer...
bilde

Lørdags kveld var det leirkveld. Her ser vi Ann-Helen som den store bukkene Bruse, mens Steinar er trollet. Ann-Helen skulle rappe sine replikker mens Steinar skulle rocke. Ellers var det sketsj, trylleshow og selskapsleker.
bilde

Det var en fornøyd gjeng som dro ned på søndag. Ekstra gledelig var det at nesten alle kom på møte søndag kveld. Nå gleder vi oss til å møtes igjen på Expect neste fredag :)

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon