28.01.2011  

Torsdags kveld var det oppstart for menighetsbibelskolen. Det er en 30-40 påmeldte til kurset, hvor tema er Israel. Omslag til regn og mildvær ga svært glatte veier torsdag, så det var ekstra imponerende å se så mange fremmøtte.

bilde

Interessen for Israel er stor og mange har kommet helt fra Bodø for å være med. Vi skal samles 6 kvelder frem til juni, hvor vi har tre undervisningstimer hver gang. 45 min. undervisning og 10 min. pause hvor det smaker godt med kaffe og litt forfriskninger. På denne måten er det også sosialt å gå på bibelskole.

Det er vår pastor Steinar Slotten som står for undervisningen og han blir også med som reiseleder under turen vi skal ha til Israel i juni.

bilde

Simen (t.v) kan tenke seg å gå på bibelskole, så da er det fint å få en smakebit.

Selv om du ikke fikk anledning til å være med første gangen er det bare å komme og få med deg det du har anledning til. Du finner mer informasjon på nettsidene her.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon