18.04.2011 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

1.påskedag er en gledens dag. Tenk at han seiret for meg. Gunvor (97) er takknemlig for at hun har Jesus.

"Jeg føler meg ikke ensom. Nei, jeg pleier å gå og snakke med Jesus" sier hun og ler litt for seg selv. "Det må være atskillig tyngre å bli gammel uten å ha Jesus ved sin side. Hvilken venn vi har i Jesus, alt han vet og alt formår… – det er en fin sang synes jeg".

Vi sitter i stua hennes. Til tross for sin høye alder bor hun fortsatt for seg selv i egen leilighet. Praten går lett og vi kommer også inn på gamle dager. "Av ni søsken er jeg den eneste som lever" sier hun. Jeg er glad for at jeg har min datter Helen, hun er veldig snill mot meg. Det hadde nok ikke vært så enkelt uten henne".

Gunvor pleier å lese i en andaktsbok og nå leser vi et stykke sammen. Overskriften er "For oss" og handler om at Jesus Kristus er for oss. Han er ikke mot oss, da hadde vi vært håpløst fortapt. "Tenk at han var villig til å dø for oss", skyter Gunvor inn, "Han seiret for oss på Golgata". Jeg kjenner at jeg blir glad der jeg sitter. Det er sant, påskedagen er en gledens dag. Jeg kan ha fred og fremtidshåp fordi Jesus har gitt meg evig liv. God påske…

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon