13.06.2011  

Toppbilde

Et fullsatt Betania merket Åndens vingeslag i møtene. Finn-Arne Lauvås slo an himmeltonen, og som på pinsedag var ufrelste vitne til hva Jesus har gjort i menneskers liv. Det beste av alt var at også denne pinsedagen ble mennesker frelst!

bilde

Frelse og fornyelse

For menigheten var det inspirerende og veldig gledelig å se så mange tilreisende. Her var det folk blant annet fra Mo i Rana, Sørarnøya, Beiarn, Bodø og til og med fra Sørlandet. Det beste av alt, vi opplevde herlig samvær der Herren møtte sitt folk. Flere deltok med sang og vitnesbyrd. (Bilde: brødre Kaspersen, fra Sørarnøy)

bilde

Rik forkynnelse

Finn-Arne har en rik Kristussentrert forkynnelse som løfter mennesker ut av seg selv og plasser de i det fullbakte verket som Jesus gjorde for oss på Golgata. To unge mennesker søkte frelse under møtene, og det var flere ufrelste til stede. Menigheten opplever en spennende tid og det var veldig godt å oppleve at Herren stadfester sitt ord med sjelers frelse.

bilde

Finn-Arne med røtter på Fauske

Det var både gledelig og svært overraskende for Finn-Arne og møte en slekting her i menigheten. Det viste seg at Harald Bjørknes var hans tremenning. Finn-Arne er oppvokst i Mo i Rana, men hans mor var fra kommunen her.

Vi takker Finn-Arne og alle de tilreisende for at de kom og gjorde denne dagen til en festreise.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon