09.09.2011  

Toppbilde

Det ble en inspirerende og god start på høstens kurs. Med rundt 40 påmeldte viser det seg at det er stor interesse for å studere Guds ord. Denne høsten går vi igjennom Kolosserbrevet, og etter første kveld var tilbakemeldingene udelt positive.

bilde

“Dette var en fantastisk bibelundervisning, ja, mat for sjelen. Lysten til å studere Bibelen ble tent opp igjen”, var det en deltaker som sa. En annen bemerket at denne formen for undervisning gav helt andre perspektiver enn det man fikk høre til vanlig.

bilde

Det er pastor Steinar Slotten som står for undervisningen, og han har over 20 års fartstid som bibelskolelærer. Han understreket også innledningsvis at det er forskjell på en bibelskoletime og en bibeltime. En bibeltime har ofte et begrenset mål som gjerne er avgrenset til en enkelt tale. En bibelskoletime har ikke de samme rammene. Her har man bedre tid til å ta for seg teksten på en annen måte. En kveld består av 3 skoletimer av 45 min, med en pause i mellom. Dette gir en helt annen mulighet til å ta med sider som sjelden blir belyst i en bibeltime, sa han blant annet.

Han har utbeidet et fyldig kompendium til kurset og han bruker også projektor. Første kveld tak han for seg bakgrunnen og hvorfor Paulus valgte å skrive til kolosserne. Vi gikk også igjennom første kapittel. De som trodde at 3 timer ville bli lenge å sitt på skolebenken ble overrasket over hvor fort tiden gikk.

Husgrupper

Denne høsten satser menigheten også på husgrupper i mellom kurskveldene. Steinar har laget et eget opplegg som følger det som blir undervist på menighetsskolen. Dette gir hver enkelt mulighet til å arbeide mer med stoffet.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon