26.12.2011  

Toppbilde
f.v.: Joana, Auta og Gracia

Joana er i Norge for aller første gang, men Auta og Gracia har vært her tidligere. «Vi takker Gud for dere, og den kjærlighet dere viser oss» sier Joana. «Men den første natta i Norge gråt jeg hele tiden» sier Joana.

Hun sier videre: «Det var så deprimerende å se alle de menneskene som bare var opptatt av å kjøpe gaver og å stelle til jul uten å bry seg om Ham julen handler om. Derfor var det så godt å komme til menigheten her å møte mennesker som elsker Jesus. Andre gangen jeg var på møte kom noen å klemte meg og sa navnet mitt. Tenk at de husket meg!» sier Joana. Hun er mor til Giani og synes det er stas å få feire jule sammen med barn og barnebarn.

bilde

Også Gilmar har besøk av sin mor Gracia og sin tante denne julen. For Gracia var det stort å se sin sønn på talerstolen. «Det som skjedde her i dag var profetisk», sier hun. «For flere år siden ble det talt profetisk over Gilmars liv», fortsetter hun, «det ble sagt at han skulle forkynne budskapet om Jesus i andre land. I dag har dette gått i oppfyllelse for mine øyne og det er stort» sier hun og smiler. Jeg spør om det ikke er vanskelig å tenke på at de nå bor så langt borte? «Nei, det er det ikke» sier hun, «Det viktigste er at Jesus får sin vei og vilje. Jeg er så takknemlig for at mine barn vil følge Jesus» sier hun og stråler. «Jeg er veldig glad i Norge, og jeg har så lyst til å lære norsk. Takker Gud for dere alle, og jeg føler at dere alle er min familie», sier Gracia.

bilde

Celja tolket sin bror Gilmar slik at alle skulle få med seg budskapet.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon