04.03.2012 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

Lørdag 3. mars inviterte våre brasilianske venner til nok en festkveld i peisestua. Denne gangen kom det venner helt i fra Arvidsjaur i Sverige. De kjørte 80 mil for ett møte! Og hvilket møte det ble…

bilde

Pastor Lars kunne fortelle at pinsemenigheten i Arvidsjaur i dag består av ca 80 % innvandrere hvor de fleste snakker spansk, et språk han selv ikke behersker. Likevel fryder han seg, for disse menneskene er full Ånd og liv. Fra å være en døende forsamling blomster menigheten i dag. Denne kvelden fikk vi høre sterke vitnesbyrd.

bilde

Faviola er bare 34 år gammel, men har født hele syv barn. Hun vitnet om hvordan Gud hadde ført henne igjennom en vanskelig tid. Etter at de kom til Sverige, fra Colombia, stakk mannen i fra henne og barna. Hun ble sittende igjen med syv småbarn langt oppe i Nord Sverige. «Jeg kjente at jeg ble bitter på Gud» vitnet hun, «jeg sa til Herren at livet mitt er som å være i helvete. En natt drømte jeg, jeg drømte at jeg skled helt ned i helvete, og det var et grufullt sted. Han sa Herren til meg; «og du mener at ditt liv er et helvete?». Jeg våknet og skjønte at jeg hadde vært så egoistisk. Jeg bad Herren om tilgivelse og hjelp. Jeg skjønte at den verste sitasjonen et menneske kan være i er å være på vei til fortapelsen. Da kom det en mann mot meg. Han var kledd i fillete klær, men likevel strålte det noe ut i fra ham. Jeg spurte ham; hvorfor skinner det slik av deg? Vi går mye penere kledd enn deg, men vi har ikke dette skinnet? Da svarte han; Jeg har min lampe full av olje, mens deres er tom. Da fikk jeg slik nød og ropte til Herren om at han måtte fylle min lampe, slik at jeg også kunne skinne for Ham. Han svarte min bønn og nå kjenner jeg en glede som er større enn alt».

bilde

Det var et inspirerende møte med våre nye venner fra Sverige, som hadde mye å dele med oss.

bilde

Vi fikk også høre sang. Giani sang sammen med sin mor, Gilmars mor og tante.

bilde

Når brasilianere inviterer til fest så er bordet dekket til fest. Det smakte veldig godt og alle de 30-40 fremmøtte koste seg og fant frem til hverandre på tross av språkvansker.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon