20.03.2012  

Toppbilde

Min søken etter «noe mer» førte til at jeg en dag bøyde kne i min egen stue og bad til Gud. Da opplevde jeg en spesiell fred som jeg aldri før hadde opplevd, men jeg visste fortsatt ikke hvem Jesus var, sier Ingunn. Her kan du lese hennes vitnesbyrd.

Jeg kommer ikke fra noe kristent hjem, så for meg var det ikke naturlig å oppsøke kristne. Jeg søkte derfor inn i New Age, men her fant jeg ikke den samme freden som jeg hadde kjent tidligere da jeg ba. Det var først når jeg kom i kontakt med noen kristne at jeg fant igjen det jeg hadde kjent hjemme i stua den gangen. Etter hvert skjønte jeg at svaret på min lengsel var å finne hos Jesus. Ting falt på plass og jeg følte meg plutselig hjemme «i meg selv». I dag kan jeg frimodig vitne om at Jesus er min frelser og at han har gitt mitt liv en helt ny mening.

Når jeg kom hit til Betania kom jeg hjem i dobbelt forstand. Etter noen år i Bodø flyttet jeg i høst tilbake til Fauske. Møtet med menigheten her var veldig positiv, jeg følte meg hjemme med en gang. Godt å kjenne den gode atmosfæren som er her - ja, jeg trivdes fra første stund, sier Ingunn.

Søndag ble hun ønsket velkommen inn i menigheten, og vi gleder oss å se hva Herren har gjort i hennes liv.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon