10.06.2012  

Toppbilde

Vi fikk høre sterke vitnesbyrd om hva Jesus har gjort da evangeliesenteret besøk oss sist fredag. «Jesus greide det som terapeuter og psykologer ikke klarte» sa Rolf Helge.

bilde

«Jeg har vært frelst og rusfri i to år nå og det har vært den beste tiden i mitt liv. Jesus har hjulpet til å få orden på ting inni meg. Han har lokket det ut av meg, og ført det frem i lyset.» sa Rolf Helge videre i sitt vitnesbyrd. Han formelig strålte av glede i det han utbrøt: «Jeg kjenner forbindelsen oppad!». Deretter sang han: «Jeg skuer i det fjerne, et skjønt og herlig sted. Der bor min kjære Frelser, som ga meg hjerte fred. Der skal jeg han få møte, og se han som han er, og motta livets krone, som venter på meg der…»

bilde

Både sangen og vitnesbyrdene gikk rett til hjerte. Det var nakent og ekte, noe forsamlingen visste å sette pris på.

bilde

Gleden i Herren

«Jeg vil tale om glede i kveld, og jeg vet at Gud har humor, ellers hadde ikke jeg vært skapt», sa Jonny Jakobsen innledningsvis i sin preken. Han fortalte om en kar som var så fylt av glede og frelsesfryd. Så skjedde det tragiske, han måtte amputere den ene foten. Da spurte en ham; «hvordan går det med gleden og fryden nå da?». Da svarte han kjapt;» Takk og lov, gleden satt ikke i beinet – jeg har den ennå». Jonny talte ikke bare om gleden, han spredte glede denne kvelden. Latteren satt løst og vi kjente noe befriende og godt da han ledet oss igjennom bibelsteder om glede.

Det var mange som søkte forbønn denne kvelden og vi så hvordan flere ble berørt av Guds kraft.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon