29.06.2012  

Toppbilde

Vi fikk lyst til å sende dere en liten hilsen og ønske dere alle en god sommer. Håper dere får ei god tid hvor dere kan samle krefter til høsten, og en lang og krevende vinter.

Her nede sitter vi nesten og hakker tenner, da det er på det kaldeste og mørkeste for oss nå. Men vinteren her nede er jo like kort som sommeren er for dere, så vi bør jo ikke klage. Skolene fikk vinterferie nå og det er deilig med 3 uker fri.

Tirsdag starter barne- og ungdomsuka vår, med flere bibeltimer for barna og de unge avdelt hver dag, pluss kveldsmøte for hele menigheten. Vi håper på godt oppmøte, og at det ikke blir så veldig kaldt Vi har jo ikke noe som helst oppvarming i lokalene våre.

Vi har også et tragisk dødsfall hvor ei av menighetens ungdommer døde brått. Vi har allerede hatt flere møter der i hjemmet, som skikken er og vi har også våkenattsmøte kvelden før begravelsen.

Ellers har vi det bra. Vi har ved Guds nåde fått være friske. Vi har nettopp hatt et flott møte med mye folk, hvor Guds Ånd arbeidet i blant oss. Flere var fremme og avla brennende vitnesbyrd om hva Gud gjør i deres liv. Guds tale var sterk iblant oss. Det var også veldig mange barn og unge til stede, og det er godt og se at nye folk søker menigheten. En av våre egne unge har vært ute ei uke, i en annen menighet, og har hatt vekkelsesmøter der. Vi hører at Gud har arbeidet sterkt blant de unge der nede, så det er mye og glede seg over.

Takk til dere den enkelte av dere som kommer oss i hu innfor Nådens trone, og for alle som er med oss i offer og bonn. Må Gud velsigne dere rikelig tilbake. Ha det riktig godt, kjære venner.

Hjertelig hilsen fra Noomi og Ingebjørg.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon