18.09.2012  

Toppbilde

Det var fullt i klasserommet under første kveld på Menighetsbibelskolen. Steinar Slotten var veldig fornøyd når hele 35 stykker møtte opp for å lære mer om Guds ord. Denne høsten har nemlig menigheten satt fokus på Bibelen.

På timeplanen stod «Innføring i Det gamle testamentet (GT)». Steinar hadde laget en historisk oversikt over hele GT, hvor alle bøkene var plassert inn i en tidslinje. Når man studerer Guds ord på denne måten åpner det seg perspektiver som vi ikke så lett får med oss i vanlige taler, påpekte Steinar. Han viste hvordan ulike bøker henger sammen og skaper et bredere og større bilde.

Tema denne kvelden perioden etter eksilet, der Esra og Nehemja, samt profetene Haggai og Sakarja forteller samme historie. Vi så også at både profetene Jesaja og Jeremia profeterte om denne tiden. Sammen leste vi fra disse bøkene, samtidig som Steinar fylte ut historien. Det ble en kjempeflott start på høstens kurs.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon