10.12.2012  

Toppbilde
Helena

Det var tre lykkelige nyfrelste som gikk dåpens vei søndag. De kunne vitne om at det hadde vært kampfullt å si ja til å bli døpt. Helena (bildet) var en av de som fortalte at det var en kamp å skulle bryte med det gamle livet.

«Jeg visste at når jeg døpte meg kunne jeg ikke lenger gjøre alle de tingene som de ufrelste gjør. Det var vanskelig, men tilslutt bestemte jeg meg. Jeg spurte pastor Steinar om jeg kunne bli døpt. Etter at bestemmelsen var tatt har Gud velsignet meg. Jeg merker det så godt i mitt hjem», sa Helena.

bilde

Maria ble frelst for over ett år siden, men har ikke vært klar til å la seg døpe. Hun vitnet om hvor vanskelig det var å si ja til dåpen. «Jeg har likt å gå på fest og ta et glass rødvin. Jeg visste at den dagen jeg lot meg døpe måtte jeg velge side. Jeg kunne ikke lenger gå på møte en dag og så på fest neste dag».

bilde

Denne søndagen kunne vi ønske hele syv nye velkommen til menigheten. Fire voksne og tre barn. Menigheten har vokst fort de siste årene, de tre siste årene har vi kunnet ønske over 60 nye velkommen. Ekstra gledelig denne dagen var at de som lot seg døpe har blitt frelst på møtene våre.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon