23.05.2013  

Toppbilde
Bjørn Egil Steinset

«Det var godt å få komme tilbake til den menigheten hvor vi sto i vår første tjeneste» sier Bjørn Egil Steinset. I år er det 32 år siden han begynte som fast evangelist i Betania. Den gang var menigheten utpost under Bodø. Torsdag stod han igjen på talerstolen, med gitaren som har vært en trofast følgesvenn i alle år.

Sangen har alltid vært viktig for Bjørn Egil, og det er alltid godt å høre han synge. Når han stemmer i å synge; «Jeg har møtt Jesus Krist…», er det umulig å ikke la seg gripe. I sin hilsen til menigheten sa han at det er viktig at vi har plass til himmelen i våre liv. Vi må ikke fylle livet med så mange ting at vi ikke har plass til det himmelske. Det var godt å sitte under hans talerstol og mange søkte forbønn denne kvelden.

bilde

I dag står Bjørn Egil som forstander i Brønnøysund og er nå på en liten rundtur for å besøke en rekke menigheter de neste to ukene. «Det var fint å få være med på møte i dag, og se nye ansikter. Noe som forteller om en menighet i vekst og framgang!» sier Bjørn Egil i en kommentar etter møtet.

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon