23.05.2013  

Toppbilde
Bjørn Egil Steinset

«Det var godt å få komme tilbake til den menigheten hvor vi sto i vår første tjeneste» sier Bjørn Egil Steinset. I år er det 32 år siden han begynte som fast evangelist i Betania. Den gang var menigheten utpost under Bodø. Torsdag stod han igjen på talerstolen, med gitaren som har vært en trofast følgesvenn i alle år.

Sangen har alltid vært viktig for Bjørn Egil, og det er alltid godt å høre han synge. Når han stemmer i å synge; «Jeg har møtt Jesus Krist…», er det umulig å ikke la seg gripe. I sin hilsen til menigheten sa han at det er viktig at vi har plass til himmelen i våre liv. Vi må ikke fylle livet med så mange ting at vi ikke har plass til det himmelske. Det var godt å sitte under hans talerstol og mange søkte forbønn denne kvelden.

bilde

I dag står Bjørn Egil som forstander i Brønnøysund og er nå på en liten rundtur for å besøke en rekke menigheter de neste to ukene. «Det var fint å få være med på møte i dag, og se nye ansikter. Noe som forteller om en menighet i vekst og framgang!» sier Bjørn Egil i en kommentar etter møtet.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon