27.05.2013  

Toppbilde

Søndag hadde vi dåp og det ble en skikkelig festdag. Alle hadde de flotte vitnesbyrd om det Jesus har gjort for dem. Tobias begynte med og si; «Jesus er min aller, aller beste venn!» og han strålte der han sto. Det var en gledens dag for menigheten å se ungdommer gå lydighetens vei med Jesus.

bilde

Spesielt var det også for vår pastor og kunne døpe sin yngste sønn. Bjørn Henrik har vært aktivt med helt siden de kom til Fauske for fire år siden. Den gangen var han bare 9 år, men utmerket seg snart på møtene. Han begynte med å ta opp offer og be for dette selv om han var så ung. I dag leder han lovsang og spiller fast på møtene.

bilde

Andreas (11) var den yngste som ble døpt, men han var grepet da han skulle døpes. En liten tåre på kinnet viste med all tydelighet at Jesus betyr mye for ham.

bilde

Nye velkommen inn i menigheten

Lucilia har bestemt seg for å følge Jesus. Samtidig med at hun lot seg døpe ønsket vi henne og hennes to skjønne jenter Clara (5) og Sara (2), velkommen inn i menigheten.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon